Verzendinformatie

Alle bestellingen worden gratis verzonden via PostNL voorzien van een track & trace code en inclusief handtekening voor ontvangst.

Bestellingen geplaatst op iedere werkdag voor 15.00 uur worden dezelfde dag verstuurd via PostNL en is in 99% van de gevallen de volgende werkdag in huis. In het weekend geplaatste orders worden de eerstvolgende werkdag verzonden via PostNL.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf € 150,00
Voor bestellingen onder de €150,00 zijn de verzendkosten €6,95.

Niet thuis bij eerste bezorgpoging

Dan probeert de bezorger je pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuis code’ achter. Met deze code kun je zelf een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als je niets doet, komen we op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs.

Niet thuis bij tweede  bezorgpoging

Ook dan laat de bezorger een kaartje bij je achter. Hierop staat waar je je pakket kunt ophalen. Deze informatie vind je ook op Track & Trace en in de PostNL-app.

Omruiling & Retour

Wilt u uw artikel ruilen?

Indien u een andere maat of kleur wenst te ontvangen meldt u dit dan alstublieft via webshop@bryant.nl voorzien van uw naam, ordernummer, zegelnummer en uw wens. Uiteraard mag u ook telefonisch contact opnemen met de winkel op 0229-210620 zodat wij kunnen kijken of de gewenste maat en of kleur nog voorradig is.
Wij reserveren het om te ruilen artikel dan drie werkdagen voor u. Zodra uw retour gekomen artikel in goede orde is ontvangen, binnen dit termijn, zullen wij het gereserveerde artikel aan u verzenden.

Bij het retourneren van artikelen die zijn afgeprijsd worden er eenmalige administratiekosten aan de koper doorberekend van 10 EURO bij verzending binnen NL, buiten NL gelden er andere tarieven (opvraagbaar bij verkoper).

Retourneren?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring per e-mail (retour@bryant.nl) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping Bryant ruil&retour formulier, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, behalve leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Ons retouradres:

Kleine Noord 44
1621 JH Hoorn

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Hoe uw retour te verzenden?

U wordt verzocht uw bestelling in originele verpakking en in de oorspronkelijke verzenddoos terug te sturen met het door ons bijgevoegde retouretiket. Verzending via PostNL voorzien van een track & trace code zodat de retourzending altijd getraceerd kan worden. Zonder deze verzendwijze kunnen wij de de zending helaas niet accepteren.
Indien u uw retour bij ons in de winkel afgeeft ontvangt u een tegoedbon.

Let op: een door ons ontvangen ruiling en of retour kan alleen worden geaccepteerd indien de verzegeling niet is verbroken. Het pakket dient voldoende te zijn gefrankeerd en te zijn voorzien van een track en trace code via PostNL. Uiteraard dient het artikel in originele staat te verkeren en mogen niet gedragen zijn. Wel mag het artikel gepast worden, maar deze mag geen passporen vertonen zoals beschadiging en of slijtage.